Sjuende far i huset

Sjuende Far i huset feirer ti år som plateartister i 2018. Dette markeres med reutgivelse av bandets debutalbum, Bestemor. En utgivelse som har vært utilgjengelig både fysisk og digitalt i ni år.

 I tillegg gir bandet ut ny musikk vinteren 2018. Dette for å markere jubileumsåret, men også for å kunne vise publikum at fela er tilbake i bandet. Ingvild Blæsterdalen fra Røros er bandets nye felespiller. Etter tre album uten fele er det nå ringen sluttet. Fela og lyden av Trøndersk folkrock vil igjen sette sitt preg på scener rundt om i 2018.

Sjuende far i huset har gitt ut 3 studioalbum, og et dobbelt livealbum tidligere. De har vært listet på nasjonal radio ved hver utgivelse, og entret VG-lista i 6 uker med sitt studioalbum nummer 3. Bandet ser fram til å feire seg sjøl og publikum i 2018. Møt opp, bli med på festen, og syng med.