Adrian Jørgensen

Adrian Jørgensen er 26 år og bor i Bindalen, bygda han også er oppvokst i. Bindalingens artistkarriere hadde sitt utspring i sangkonkurransen «The Voice» på TV2 høsten 2013. Han ble raskt populær med sin særegne popstemme og kommersielle approach, noe som gjorde at han innkasserte en solid andreplass. 

Siden den gang har bindalingen vært samarbeidet med ulike produsenter og låtskrivere der resultatet ble en EP som ble sluppet i 2016. EP’en inneholdt bl.a. singelen «Baby It’s Time» som ble B-listet på NRK P1 i 13 uker samme år. I tillegg til studiojobbing og musikkslipp, har Adrian vært aktiv innenfor organisasjonen MOT i Norge. Han var ambassadør i 2 år og var med på den landsdekkende turneen sammen med bl.a. Alejandro Fuentes. 

Adrian sikter mot radiopublikummet samt et større konsertpublikum hvor han spiller både alene, som duo og med fullt band. Nå sist kjent for sitt samarbeid med Carina Dahl og deres trønderske versjon av superhiten "Despacito"