Sondre Justad

Debutalbumet Riv i hjertet lå halvannet år på VG-lista og låtene fikk 35 millioner streams. Oppfølgeren, Ingenting i paradis har fått strålende anmeldelser og fjorårets storby-turné ble utsolgt før den var i gang. I sommer kommer Sondre Justad til Tydalsfestivalen for å få vise oss det nære og storslåtte.

Vazelina bilopphøggers

Vazelina Bilopphøggers er en av meget få norske artister som har drevet kontinuerlig siden starten. Så langt har bandets originale album solgt godt over 1 million eksemplarer og de har spilt inn sin egen Hjulkalender på TV2. Denne ble det meste fulgt av over 800.000 seere, den største oppslutningen en serie hadde hatt i løpet av kanalens 10 år!

DDE

Fra Namsos til Tydal er det heldigvis ikke langt og i år kommer folkekjære D.D.E. tilbake for å lage liv og RAI RAI på Stuguvollmoen!

DDE ble stiftet i Namsos i 1992. Bandets første singel ble lansert 18. januar 1992. Plata inneholdt sangene «Flamma» og «Kvinnfolk, det é det beste æ veit». Bandet har hatt stor suksess i Norge og ble kåret til Årets spellemann under Spellemannprisen 1996.

Staut

Med kombinasjonen fengende melodier, sterke og gode tekster, særdeles dyktige musikere og ikke minst et voldsomt driv og energi, har Staut fra Valdres vokst seg opp til å bli en av de absolutt ledende i sin sjanger. De har besøkt oss før og det lynte på og forran scenen vår!

Staysman og Lazz

Staysman & Lazz var i 2015 en av de aller mest streamede artister - singlene «Kaptein Morgan», «Frk Moet», «Brun og Blid» og «Se så Glad Nissen er», har alle flere millioner streams. Sistnevnte ble streamet over 3 millioner ganger bare i Desember, og var helt oppe på 6. plass på VG-lista. Duoen fra Fredrikstad slapp sitt første album våren 2014, "Helt sykt store hits». Staysmann og Lazz, med Stian Thorbjørnsen i spissen, spiller utsolgte konserter i alle kriker og kroker av landet. Det blir et sceneshow uten sammenligning når denne gjengen inviterer til fest"!

Hans Rotmo

45 år etter debutskiva «Vømmøl'n», og 35 år etter «Vømmølåret» kommer Hans Rotmo ut med nytt album. I den anledning er Vømmølbasen & Porcelen Band turnéklare og vil spre glede med nye og klassiske vømmøl låter.

Vi håper Lurken er med til Tydal og!

Melody MArket

Melody Market er den nye fremadstormende powertrioen som med sin tighte sound og nådeløse energi inviterer publikum til å bestemme settlisten på direkten! Trioen består av Andreas Nergård, Stig Nergård og Åsmund Evja Eikill, musikere med bøttevis av erfaring. Bandet gleder seg til å komme tilbake til Tydalsfestivalen etter fjorårets ville fest. Den ultimate feststemning skal igjen settes i ølteltet når denne gjengen entrer scenen med topp hits fra de siste fem tiårene.

Temporary

Trondheimsduoen Temporary bestående av Mikael Øgaard fra Oslo og Jonas U. Peitersen fra Hitra spiller folk-inspirert pop. Med to elektriske gitarer og stemningsfylte harmonier, skaper de to 23 åringene behagelig og stemningsfull musikk. Debutalbumet er ute nå og har høstet gode anmeldelser. Til oss kommer de med fult band og kommer til å skape god stemning i nydelige omgivelser på Stugguvollmoen.

Rasmus

Rasmus og Verdens beste band

Rasmus og Verdens beste band er et kritikerrost og prisbelønnet band fra Trondheim. Bandet har solgt godt over 20 000 barneplater, turnert Norge rundt, laget mengder av barne tv-musikk for NRK SUPER, egen musikal på Trøndelag Teaters hovedscene og moderne barnehiter som "Puppan te pappa" og "Kosinus-sangen".

55887761_1004399106434323_794862622443831296_n.jpg

Improoperatørne

Hvor ofte har vi vel ikke høst historien om pannekaka, om de tre bukkene bruse, eller om Askeladden som kappåt med trollet? Men hvis vi har gått tom for eventyr å fortelle, hvorfor kan vi ikke bare lage våre egne? I Det Magiske Eventyret presenterer teatergruppa Improoperatørene helt nye eventyrklassikere, skapt på stedet, og helt uten manus, med barna som regissører og bidragsytere!

61443346_1386760804796694_5286551356314746880_n.jpg

CAOS

Jentene fra Selbu sjarmerte hele Norge under årets Melodi Grand Prix Junior. På årets festival spiller de under famlieforestillingen.


Kontakt oss

 
 

Organisasjonskart Tydalsfestivalen.png
 

Tydalsfestivalen, 10 Fylkesveg 705, 7590 Tydal. E-post: ann.waagan@tydalsfestivalen.no